Druk

november 4, 2019 admin

Ik schreef het in april, dat het stil was op dit blog. Dat is een tijd zo gebleven, omdat ik druk was met andere dingen. Onder andere met verhuizen, wat best een grote klus is. Ik was ook bezig met andere dingen, zoals het voorbereiden van de lezingen en workshops die ik dit najaar geef.

Het cursusseizoen is namelijk begonnen. Op veel plekken in de regio ben ik te gast voor een lezing, workshop of cursus. Meestal bij ouderenverenigingen of ouderenclubs, soms bij een lokale organisatie die cursussen geeft. Morgen start ik in Maarn bij de organisatie Maarn Wijzer met een serie workshops met de titel ‘Een druk leven en een vol huis’. Gedurende drie avonden gaan we met alle deelnemers bekijken en bespreken hoe je een minder druk leven en een minder vol huis kunt realiseren, en daarmee ruimte creëert voor andere zaken. Deelnemers gaan elke week ook met een ‘huiswerkopdracht’ aan de slag om daarmee nog meer effect van de cursus te behalen.

Huis-aan-huisblad De Nieuwsbode schreef naar aanleiding van de vermelding in de cursuswijzer een leuk artikel over opruimen en wegdoen, dat deze week in de gedrukte krant verscheen.