All you need is

augustus 17, 2017 admin

Samen met mijn partner trok ik de afgelopen weken door Zuid-Engeland. Drie weken lang leefden we in en om de kleine Volkswagen T4-camper met een minimum aan spullen (waarvan we ook nog eens 50 procent niet gebruikt hebben). We hebben intens genoten van het landschap, de natuur, de mooie dorpen en stadjes en van het weerzien met onze Engelse vrienden. Vakantie is de beste tijd om ervan overtuigd te raken dat je niet veel spullen nodig hebt om het goed te hebben. Het was heerlijk, op vakantie. Maar ik vind het ook altijd fijn om weer naar huis te gaan.

Thuisgekomen overvalt de ruimte me. Wat een hoop grote kamers, wat een afmetingen. Heerlijk, zo’n echt bed en een fornuis en een oven. Maar ook: wat een spullen hebben we hier toch. Een betere incentive om maar weer eens flink te gaan ruimen kan ik me niet voorstellen. Dus, op de eerste vrije dag na mijn werkweek ga ik dat doen!